Modele de unghi albastre

Standard

6. modelele abstracte sunt în continuare la Mare căutare, așa că nu ezită să Cine Alegi un astfel de Model! O manichiură blândă Albastră este minunată pentru utilizare în fiecare zi și pentru ocazii speciale. Manichiura in toate nuantele de Verde continua sa fie una DIN tendintele principale in Materie de Unghii. Dans acest Sezon, optati pentru manichiura Cat Eye Verde si manichiura Mata in nuante de Verde. În partea de sus, acoperiți unghiile cu un fixateur transparent calitativ în Două straturi. O Imaginez unică poate fi creată cu ajutorul unui Design albastru de Unghii, Cu Pietre și paiete. Pentru a face acest lucru, a văzut înainte unghiile și a le face o baie de întărire, degresați, apoi aplicați primul strat al bazei. Un Sacou populaire sau altfel francez poate fi Combinat și cu o nuanță Albastră de lac. Arată élégant. Dar acesta nu este singurul său avantaj. Lucrul este că Haina Albastră (mai ales cu ajutorul unui gel-Lac) durează mult mai mult decat Paleta clasică Albă. apariție manichiura va rămâne mult mai strălucitoare și mai Bună. Manichiura de iarna se va potrivi Perfect în sezonul rece pentru divers sărbători și petreceri.

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o trecere de gradient de la Alb, albastru și Flori albastre (aplicați aceste lacuri PE burete și reprimați imaginea pe Placa de Unghii). După ce vopseaua se învârte, cu o perie fină, desenați fulgii de zăpadă PE Unghii. Acoperiți-vă unghiile cu un lac de finisare. Manichiura Mata va ramane intotdeauna actuala. Designul unghiilor mate Arata Grozav, ingrijit si nu irita ochiul. En plus, poate fi COMBINATA Frumos cu o manichiura lucioasa si completata cu Glitter. Manichiura Mata este o ocazie de a va intoarce la o manichiura eleganta atunci cand nu mai exista Alte idei. 10.

O altă combinație de Alb cu albastru, Absolut senzațională! După aceasta așteptați PANA Când Lacul se usucă și scoateți cu grijă autocolantele. Aplicați un fixateur la toate unghiile (de preferință în Două straturi). 14. simpaticul OM de zăpadă, cine va da cu siguranță un aspect tineresc unghiilor. Poți să faci o manichiură Albastră acasă.