Modele de plovere crosetate

Standard

Modelul se Lucrezia repede si usor si il recomand in mod deosebit pentru incepatoare. La modelul 1 Top Alb crosetat, spuneti sa se Lucrezia cu croseta Nr. 5 Florile DIN Diagrama 2 PT. masura L. Magda la Care Scheme te referi,, e peline internetul cu Scheme fara sa le cumperi… Sau poate ai inceput o bluzica si ai nevoie de ajutor?? intra PE forum http://clubulnostru.forumulmeu.ro/si te ajutam cu Mare Drag. Buna-IMI place foarte mult bluza Alba crosetata printre ultimele MODELE expuse PE Pagina, dar sunt incepatoare si nu inteleg schemele-poate ma puteti ajuta-multumesc se Lucrezia conformation diagramei Nr. 1-12 patrate, apoi Partile laterale si spatele conforme diagramei Nr. 2. multumesc f mult PT raspuns. Daca IMI puteti trimite un E-mail cu schemamodelului de la bluza un doua. CEA Alba PE adresa de E-mail mery. e7513 @ yahoo.

com. multumesc inca o dat. eu obisnuiesc sa Lucrezia cu sapin de Bumbac Flavia. Pot sa folosesc croseta Nr. 5? 3 ZUS abgemaschte STB in eine Einstichstelle-3 picioruse simple dans acelasi Ochi si incheiate Impreuna. comme avea rugamintea sa IMI spuneti de unde pot procura Schema de crosetat pentru unele MODELE? va multumesc. Magda Bunaam o rugaminte Cine IMI poate da modelul de la bluza a douaLocuiesc in Germania si nu are Cine sa IMI arate toti pasii care trebuiesc urmati. Comme Dori o Schema cu modelul respectiv. Eu am Mia crosetat dar nu f lucruri f compliquer Dar mai e ceva nu inteleg limbajul. E ceva explicat la bluza ASA dar nu e pe intelesul meuVa multumesc si astept raspuns in tipar este jumate de bluza iar fiecare Patrat ar fi aprox. 10/10 cm. se croseteaza apoi bordare DIN Diagrama Nr.

2 (coltisorii) PE margine. . Se tricoteaza spatele, cele doua parti DIN FATA si manecile conformez tiparului. Se COS Impreuna, apoi se croseteaza bordare conformez diagramei la terminatia manecilor si de Jur imprejurul boleroului. Sper ca macar un modèle DIN cele 6 va place atat de mult incat sa doriti sa-l crosetati! Spor la lucru! Dreptunghiul Mare DIN tipar se croseteaza conforme diagrammei Nr. 1 lasandu-se Loc pentru maneci, iar Maneca se croseteaza conforme diagramei. Nr. 2 (PLASA Formata DIN 5 ochiuri de lant) in Poza firul cu care este crosetata bluzita pare mult mai gros. Dimensiunile in cm de PE tipar sunt in paranteza pentru marimea M-L Care FIR credeti ca ar Merge? Multumesc, numai bine! Buna Seara! Scuze ca raspund ASA tarziu, INSA Abia acum am vazut mesajul. Firul Flavia este mult mai subtire, cred ca are CAM 350 m la 100 gr.

acesta este mai gros avand 210 m/100 gr. nu vor IESI destul de mari Florile daca fera cu Flavia.ar fi mai potrivit un FIR de Bumbac Catania, Begonia, sau Angelica produs de Sibiu. Dimensiunile in cm DIN tipar sunt date pentru 3 MarimiKasahara S-Buste 90 cm, M-buste 100 (dimensiunile DIN paranteza) si L-110 cm este o bluzita foarte Frumoasa si de efect iar modelul L-am folosit in mai multe feluri de CROI, deschis in FATA, Cu Maneca SCURTA , sau acelasi modèle il folosesc si la bolerouri DIN Matase. Bluze, bolerouri si jachete crosetate, MODELE, Scheme si diagrame, usor de lucrat, MODELE elegante si romantice..